dakgoten, regenpijpen en dakbedekking van zink

Als het gaat om dakgoten, regenpijpen en dakbedekking van zink kunnen wij bij van Van de Kraats Installatietechniek alles voor u repareren, onderhouden, aanleggen en inspecteren. Het onderhoud, reinigen en repareren van uw dakgoten en regenpijpen is vooral in de huidige tijd met hevige regenval erg belangrijk. U wilt geen overstromende regenwaterafvoer die op ongelukkige plaatsen voor lekkage of andere wateroverlast kan zorgen.

Daarom heeft Van de Kraats Installatietechniek de unieke service:
Gratis dak en dakgoot inspectie

Zink populair materiaal voor regenwaterafvoer
Omdat zink makkelijk te verwerken is, is het nog steeds een populair materiaal voor het aanleggen van dakgoten, regenpijpen en dakbedekking. Bovendien heeft zink een mooier aanzien dan kunststof of pvc. Daarbij wordt kunststof ook weer steeds duurder door de stijgende olieprijs. Ook is zink in de vorm waarin het wordt verwerkt redelijk duurzaam en levert minder vervuiling op bij het vervaardigen en gebruik dan de kunststof varianten.

Renovatie en reparatie van uw zinken dakgoten en regenpijpen
Bij van de Kraats installatietechniek willen wij u graag adviseren over de juiste oplossing voor uw dakbedekking en regenwaterafvoer. Is de installatie van uw regenwaterafvoer verouderd? Wij maken alle zinken dakgoten en regenpijpen weer als nieuw. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor het reinigen van uw regenwaterafvoer installatie.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte, of een gratis dak of dakgoot inspectie. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Bel, of vul het contactformulier in.