Specialisten in sanitair

Als ervaren installateur is Van de Kraats Installatietechniek bij uitstek de geschikte partner om zorg te dragen voor de aanleg van uw sanitair. Een nieuw toilet of nieuwe badkamer, wij maken het graag voor u in orde. Van de sloop van de oude situatie, tot de aanleg van een nieuw toilet of nieuwe badkamer. Wij kunnen van begin tot eind het gehele project voor u uit handen nemen.

Aanleg van nieuw sanitair
Dankzij onze uitgebreide en gespecialiseerde kennis kunnen wij elk aspect van de aanleg zelf voor onze rekening nemen. Wij komen bij u thuis om het toilet of de badkamer te bekijken. Samen met u maken wij een plan van aanpak en indien nodig een ontwerp. Daarbij kunnen wij u uitgebreid informeren over de vele toepassingen die tegenwoordig met sanitair mogelijk zijn.

Snelle aanleg van hoge kwaliteit

Van de Kraats Installatietechniek begrijpt als geen ander dat overlast zoveel mogelijk beperkt moet blijven. Een nieuwe badkamer of een nieuw toilet moet snel klaar zijn. Daarom zorgen wij altijd voor een strakke tijdsplanning, zonder daarbij de kwaliteit van de werkzaamheden uit het oog te verliezen. Een mooie badkamer of toilet zorgt voor een gevoel van weelde en ontspanning, daar dragen wij graag aan bij.

Ook voor reparatie en renovatie van sanitair
Voldoet uw oude sanitair nog uitstekend maar kan deze wel een renovatie of reparatie gebruiken? Natuurlijk komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Wij vinden altijd een budgetvriendelijke oplossing voor elke situatie. Neem vandaag nog contact op. Bel, of vul het contactformulier in en wij maken zo snel mogelijk een afspraak om bij u langs te komen.