Veilig aangelegde en onderhouden gasinstallaties

Een huishouden kan niet zonder gas. Al koken veel gezinnen tegenwoordig elektrisch, toch blijft gas een noodzakelijke brandstof in elke woning. Al was het alleen maar om de verwarming draaiende te houden. Bovendien zorgt gas voor warm water om te douchen of te baden. Kortom, gas zorgt niet alleen voor comfort, maar is een noodzakelijk product in uw woning.

Gasinstallatie volgens de laatste norm
Van de Kraats Installatietechniek heeft ruime ervaring in het aanleggen van gasinstallaties voor Cv-ketels, warmwatervoorzieningen en kookinstallaties. Wij werken met moderne apparatuur en de laatste kennis. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij werken altijd volgens de laatste wettelijke regels en normen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw gasinstallatie volledig veilig is.

Onderhoud en inspectie van uw gasinstallatie
Elke gasinstallatie dient periodiek te worden nagekeken en onderhouden. Dit vanwege de brandbare eigenschappen van gas. Daarom moet u dit altijd laten doen door een specialist. Bij Van de Kraats Installatietechniek kunt u voor het onderhouden van uw gasinstallatie uiteraard een onderhoudscontract afsluiten. Zo weet u zeker dat uw apparatuur, leidingen en aansluitingen altijd 100% betrouwbaar zijn.

Wilt u weten wat er voor u allemaal mogelijk is of twijfelt u over de betrouwbaarheid van uw huidige gasinstallatie? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Bel, of vul het contactformulier in. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak om bij u langs te komen.