Water – onmisbaar in elk huishouden

Water gebruikt u op veel momenten van de dag zonder erbij na te denken. Water komt als vanzelfsprekend uit de kraan wanneer u deze opendraait. Als het dan niet werkt staat u onmiddellijk voor problemen. Het doorspoelen van de wc, wassen, afwassen en koken zijn dagelijkse bezigheden die ineens onmogelijk zijn geworden. Van de Kraats Installatietechniek in Bennekom is dan de aangewezen partner om u zo snel mogelijk weer van stromend water te voorzien.

Aanleg van waterleidingen
Het aanleggen van waterleidingen en water technische installaties is bij uitstek een klus voor Van de Kraats Installatietechniek. Misschien staat u er niet zo snel bij stil, maar het aanleggen van een deugdelijke waterleiding en waterinstallatie is een zeer specialistische aangelegenheid. Dit vooral wanneer het aankomt op continuïteit en gezondheid. Wij hebben ruime ervaring als het gaat om afvoeren van afvalwater en het aanleggen waterleidingen en waterinstallaties.

Onderhoud, reparatie en renovatie van waterleidingen
Ook voor onderhoud, reparatie en het renoveren van uw waterleidingen komen wij graag bij u langs. Wij bekijken de situatie en maken een plan van aanpak. Soms zijn waterleidingen zo verouderd dat deze gezondheidsrisico’s met zich kunnen meebrengen. Wij gaan dan meteen over tot vervanging, wij vernieuwen waar nodig de installatie en waterleidingen. Bel ons, of vul het contactformulier in. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak om bij u langs te komen.