Tegelwerk een lust voor het oog

Mooi decoratief tegelwerk is een lust voor het oog. In uw keuken, op de vloer, in de badkamer en op het toilet oogt goed tegelwerk als luxe. Van de Kraats Installatietechniek is het bedrijf dat mooi en creatief tegelwerk zet voor een scherpe prijs. Dankzij jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij elk tegelwerk voor u zetten of leggen.

 

Tegelwerk – vakwerk van de specialist
Tegelzetten is een zeer specialistische klus. Niet elke ondergrond is geschikt voor elke soort tegel. Daarbij luistert ook het gebruik van het soort tegel erg nauw. Wij weten precies welke tegel geschikt is voor welke situatie. Daarom zullen wij u altijd van eerlijk en gedegen advies dienen voor wij aan een opdracht beginnen. Daarbij krijgt u van ons uiteraard een gedetailleerde offerte. 

Renovatie en reparatie van tegelwerk
Natuurlijk komen wij niet alleen voor het zetten van nieuw tegelwerk. Ook renovatie en reparatie behoren tot onze werkzaamheden. Geen klus is ons te klein of te groot. Wilt u meer weten of advies over tegelwerk? Bel ons vandaag nog of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op voor een afspraak.


 


Contact

Danny van de Kraats. 
Weerkruislaan 12
6721 BT Bennekom
Stuur een email

0646031284
0318-301137


Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Bennekom

Copyright © 2015. All Rights Reserved.

https://1baiser.com belekjet.com